Cuetes de bacallà a la mel

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze cuetes de bacallà, dessalat ( tres per comensal)
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Dues fulles de llorer
  • Mel
  • Aigua, de bullir el bacallà

4 racions

Elaboració

En un cassó amb aigua, posem el llorer, quan bull, afegim les cuetes, i quan fan una pel-licula blanca, les traiem, i les reservem, damunt un paper de cuina.
A part, en un bol, fem una pasta fina i homogènea, amb: farina, l'aigua de bullir el bacallà, i un bon raig de mel. Ho remenem amb l'ajut del batedor de varetes, i tot seguit, fregim el bacallà.
En una paella amb oli d'oliva ben calent, fregim les cuetes, tot passant-les primer per la pasta de mel. Quan són fregides, les posem damunt un paper de cuina, fins el moment de servir-les a taula.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1368 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: