Rovellons o Pinetells al microones

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Un biberó de plàstic per la picada
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primer de tot, netegem els bolets, els hi tallem el peu, i els posem amb el barret cap avall, damunt un plat. Seguidament, els salpebrem, hi afegim un raig de picada d'all i julivert, i els posem en el microones, a potencia màxima, dos minuts.
Quan són cuits, els posem en el plat on els servirem, els reguem amb un rajolí d'oli d'oliva, un rajolí de picada i ja els podrem servir.
Jo aconselleria, fer-ne un com a prova, per veure el temps ideal de coccio, perqué depenent de la mida dels bolets, poden necessitar dos minuts, més o menys.

10min

Notes

Aquest plat, s'ha de fer, ineludiblement, amb rovellons o pinetells naturals, quan n'és el temps.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se