Espardenya de Pagès, amb escalivada i anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Ingredients

1 racions

Elaboració

Primer de tot, torrem la llesca de pa, hi freguem l'all, i tot seguit, la suquem amb el tomacó. Seguidament, posem l'escalivada damunt, procurant fer la figura de les quatre barres, i tot seguit, sobre de les tires de pebrot, posem un filet d'anxova damunt de cadasquna. Seguidament, posem un polsim de sal, i un bon raig d'oli d'oliva, i ja la podrem servir a taula.

30min

Notes

En el món de la cuina, hi han dos tipus d'espardenyes,: les que es crien a les roques, sobretot a la Costa Brava, que són un marisc preuat i excel·lent, i les més senzilles, que no són res més, que llesques de pa de pagès, torrades, untades amb tomàquet.
Farem tantes espardenyes com persones seguin a taula.
A la ciutat de Reus, capital del Baix Camp, ( Tarragonès), l'associació de Flequers, han tret al mercat un pa de pagès, que l'anomenen " Pa de Pagès Catala, amb D.O. ".
No és res més, que un excel·lent pa, com tots els que es fan en tota la geografia del nostre païs.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se