Amanida d'escarola amb bacallà i ganyims

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Una escarola perruqueta
  • 500 grams de ganyims
  • 200 grams d'olives arbequines
  • Vinagreta d'anxoves(la trobareu a les meves receptes)
  • Aigua
  • 600 grams de bacallà esqueixat
  • Un pot petit de pastanaga ratllada

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana blanca
Un bol de vidre mitjà

Elaboració

Primerament, fiquem els ganyims en aigua freda a dessalar i els reservem.
A part, dessalem el bacallà i l'esqueixem.
Seguidament, netegem l'escarola i l'esmicolem en trossos menuts.
Tot seguit, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta i la reservem.
A continuació, fiquem l'escarola, els ganyims, el bacallà, les olives i la pastanaga ben escorreguda en el bol, i ho barregem tot ben barrejat juntament amb la vinagreta d'anxoves, i ho fiquem en una safata de porcellana tot ben repartit, i ja ho podrem treure-ho a taula.

40min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1965 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: