Mongetes del ganxet fregides amb duet de botifarres i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Vuit rodanxes de botifarra de perol blanca de mig dit de gruix
  • Vuit rodanxes de botifarra culana negra de mig dir de gruix
  • Vuit trossos de cansalada de panxeta de dos dits d'ample i mig dit de gruix
  • Oli d'oli d'oliva
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata plana de porcellana blanca
Una aranya de filferro

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les mongetes i quan estàn una mica rossetes, les fiquem a la safata ben repartides amb força julivert espolsat pel damunt.
Tot seguit, agafem la botifarra blanca i la negra i les marquem una mica a la paella i tot seguit les fiquem d'amunt les mongetes.
A part, fregim els talls de cansalada fins que estan una mica "rostillons" i els repartim pel damunt de les mongetes.
A continuació, ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

924 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!