Canapès de formatge, pernil i xampinyó

Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Utensilis

Va bé disposar d´una trituradora elèctrica.

Elaboració

-Trinxeu el pernil ben menut
-Trinxeu els xampinyons ben menuts
-En un plat poseu el formatge, el pernil i els xampinyons triturats; mescleu bé.
-Poseu a torrar el pa tallat a rodanxetes.
-Unteu cada llesca amb la mescla i coroneu amb una oliva.

Notes

Si espereu convidats podeu tindre la mescla de formatge, pernil i xampinyó preparada amb anticipació i, a l´últim moment, fer les torrades i untar-les.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se