Anxoves marinades

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol, un ganivet de cuina i una plata per servir.

Elaboració

Netegem l´anxova de cap i tripa i la separem en filets. La posem en un bol a marinar amb els ingredients de la recepte, menys el cigolet , un mínim de tres hores o un màxim de cinc hores, dins la nevera. Un cop passat aquest temps la podem treure de la nevera , la colem i la posem en una plata i l´amanim amb una barreja que prepararem amb oli d´oliva , una mica de suc de llimona i el cigolet ben picat. A partir d´aquí estarà a punt de menjar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se