Patates Anna

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Una safata refractària fonda
Un ratllador fi

Elaboració

Primer de tot, agafem les cebes tallades a juliana, i les patates tallades a rodelles més aviat fines, i les fregim amb oli d'oliva, i un polsim de sal, en una paella.
Quan són gairebé fregides, les retirem i les reservem.
Agafem una safata fonda per anar al forn, que sigui antiadherent, i la freguem amb mantega.
Seguidament, posem les patates i la ceba, ho remenem tot ben remenat, hi afegim els alls ratllats pel damunt, i espolsem la farigola, tot remenant-ho ben bé.
A continuació, remenem els ous batuts, juntament amb la nata líquida, afegim un pessic de nou moscada i un pessic de sal, ho barregem amb tot el conjunt de les patates i les cebes, i ho posem en el forn a 180º, fins que veiem que tot el conjunt, ha quallat, (queda com si fos una truita).
Ho retirem del forn, deixem que refredi una mica abans, de servir-ho en plats individuals, en racions, com si fos una ració de lasanya.

40min

Notes

Aquest, és un dels primers plats, que vaig apendre a fer en el món de la cuina professional.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se