Conill escabetxat, amb cebetes de platillo, i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, agafem les cebetes, les pelem, i les posem en una paella amb: oli, sal i sucre,i les fregim a foc molt baix. Quan són mig cuites, les flamegem amb una mica de conyac. Seguidament, afegim: un raig de ví negre, un raig de vinagre de Mòdena, i un raig de mel. Deixem que coguin a foc ben lent, fins que són carameltzades, i les reservem.
A part, posem els bolets escorreguts, salpebrats, en una paella amb oli d'oliva, i els saltem només una mica, i els reservem.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, sofregim el conill salpebrat, i quan és una mica rós, el reservem.
Seguidament, en la mateixa cassola, fregim: la ceba, els alls, el llorer, el grapat de pebre negre en grà, la farigola i el llorer. A continuació, afegim un got de ví blanc, i un bon raig de vinagre blanc. Acte seguit, afegim una cullerada de pebre vermell dolç, i una mica de brou, o aigua, que ens cobrixi el conill.
Quan ja arrenqui a bullir, afegim el conill, i a foc baix, deixem que cogui.
A continuacíó, corregim de sal, afegim les cebetes i els bolets, i deixem que s'acabi de coure tot junt durant uns quinze minuts més, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se