Mandonguilles de conill amb pèsols i xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill de quilo i mig, desossat
  • Dues tires de cansalada de panxeta, sense cotna
  • Dos ous
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Un all ratllat
  • Pa remullat en llet
  • Una ceba picolada
  • 300 grams, de xampinyons naturals, laminats
  • 200 grams, de pèsols congelats
  • Tomàquet fregit
  • Ví blanc
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Una fulla de llorer
  • Julivert picolat
  • Tres alls pelat, aixafats
  • Maizena( si cal)

6 racions

Elaboració

Al comprar el conill i la cansalada, demanem que ens els passin per la picadora.
En el moment de fer les mandonguilles, posem les carns en un bol, les salpebrem, i tot seguit afegim: els dos ous sencers, l'all ratllat, el julivert, i el pa remullat en llet.
Seguidament, ho remenem tot ben remenat, i ho deixem reposar unes hores, abans de fer les mandonguilles.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim: la ceba picolada, els alls, i el llorer.
Seguidament, afegim un bon raig de tomàquet fregit, i mig got de ví blanc.
A continuació. corregim de sal, posem els xampinyons nets i laminats, i els pèsols.
Afegim una mica d'aigua, i deixem que cogui a foc baix.
A part, anem fent les mandonguilles, les passem per farina, i les fregim en una paella amb oli d'oliva. Quan són rosses, les afegim a la cassola, juntament amb els pèsols, i els xampinyons. Deixem que cogui tot plegat, fins que tot el conjunt és cuit, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1141 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!