Amanida d'espinacs frescos amb nous, tomàquets xerri i formatge de cabra
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams d'espinacs frescos
- Una safata de tomàquets xerri
- 200 grams de nous pelades
- 200 grams de formatge de cabra
- Vinagreta d'anxoves ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Sal
- Pebre negre en pols
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, netegem bé els espinacs, i el fiquem en el bol de vidre. Tot seguit, afegim els tomàquets xerri tallats en dues meitats.
A continuació, afegim les nous pelades una mica esmicolades.
I ja per acabar, posem el formatge de cabra tallat en quadradets.
Tot seguit, ho amanim amb la vinagreta d'anxoves, ho remenem ben remenat, ho salpebrem, i ho fiquem a la safata de porcellana, i ja ho podrem treure a taula.
Notes
Aquesta recepta, si no és temps d'espinacs, també la podem fer amb espinacs congelats.
Comparteix aquesta recepta: