Amanida d'espinacs frescos amb nous, tomàquets xerri i formatge de cabra

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata de porcellana blanca
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, netegem bé els espinacs, i el fiquem en el bol de vidre. Tot seguit, afegim els tomàquets xerri tallats en dues meitats.
A continuació, afegim les nous pelades una mica esmicolades.
I ja per acabar, posem el formatge de cabra tallat en quadradets.
Tot seguit, ho amanim amb la vinagreta d'anxoves, ho remenem ben remenat, ho salpebrem, i ho fiquem a la safata de porcellana, i ja ho podrem treure a taula.

40min

Notes

Aquesta recepta, si no és temps d'espinacs, també la podem fer amb espinacs congelats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se