Lluç a la cassola amb tomàquet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Ratllador

Elaboració

Posem una mica d'oli a la cassola i els 6 dents d'all sencers
Quan els alls estiguin cuits (es veu amb el color, uns 3 minuts), apagem el foc, hi tirem el gotet de brandi i tapem la cassola.
Ratllem els tomàquets.
Obrim el foc, posem el tomàquet ratllat a la cassola , quan porta uns 5 minuts, salem el lluç i el posem a la cassola (la pell cap avall) i el deixem coure sense girar-lo, uns 3 o 4 minuts.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se