Lluç a la cassola amb tomàquet
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 Supremes de de lluç i 6 talls més petits, que a la peixeteria ens han preparat
- 6 Dents d'all
- 1 Gotet de brandi
- 4 o 5 Tomàquets madurs
- Sal
- Oli d'oliva
6 racions
Utensilis
Ratllador
Elaboració
Posem una mica d'oli a la cassola i els 6 dents d'all sencers
Quan els alls estiguin cuits (es veu amb el color, uns 3 minuts), apagem el foc, hi tirem el gotet de brandi i tapem la cassola.
Ratllem els tomàquets.
Obrim el foc, posem el tomàquet ratllat a la cassola , quan porta uns 5 minuts, salem el lluç i el posem a la cassola (la pell cap avall) i el deixem coure sense girar-lo, uns 3 o 4 minuts.
15min
Etiquetes: Lluç Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
13206 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.