Lluç a la cassola amb tomàquet

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 Supremes de de lluç i 6 talls més petits, que a la peixeteria ens han preparat
  • 6 Dents d'all
  • 1 Gotet de brandi
  • 4 o 5 Tomàquets madurs
  • Sal
  • Oli d'oliva

6 racions

Utensilis

Ratllador

Elaboració

Posem una mica d'oli a la cassola i els 6 dents d'all sencers
Quan els alls estiguin cuits (es veu amb el color, uns 3 minuts), apagem el foc, hi tirem el gotet de brandi i tapem la cassola.
Ratllem els tomàquets.
Obrim el foc, posem el tomàquet ratllat a la cassola , quan porta uns 5 minuts, salem el lluç i el posem a la cassola (la pell cap avall) i el deixem coure sense girar-lo, uns 3 o 4 minuts.

15min


Recepta de cuina de Lluç a la cassola amb tomàquet
El plat acabat a la cassola.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Lluç a la cassola amb tomàquet
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

13206 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: