Ous de guatlla gratinats sobre llit d'escalivada amb ganyims i anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata rectangular gran, de porcellana blanca
Quatre cassoletes d'ous de porcellana blanca
Unes pinces pel forn
Una paella petita
Un espàtula plana
Una safata plana pel forn

Elaboració

Primerament fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta, la repartim entre les quatre cassoletes d'ous. A part, en una paella petita amb oli d'oliva, anem fregint els ous de guatlla amb un polsim de sal, de dos en dos, i un cop fregits, els anem posant damunt l'escalivada. Tot seguit, espolsem els ous amb el formatge ratllat, i ho gratinem en el forn a 180º, fins que el formatge és rosset.
A continuació, amb l'ajud de les pinces del forn, anem posant-ho a la safata de porcellana blanca gran, i ja ho podrem servir aixi mateix a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se