Ous de guatlla gratinats sobre llit d'escalivada amb ganyims i anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Escalivada de ganyims i anxoves, per quatre racions ( la trobareu a les meves receptes )
  • Vuit ous de guatlla
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Formatge ratllat

4 racions

Utensilis

Una safata rectangular gran, de porcellana blanca
Quatre cassoletes d'ous de porcellana blanca
Unes pinces pel forn
Una paella petita
Un espàtula plana
Una safata plana pel forn

Elaboració

Primerament fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta, la repartim entre les quatre cassoletes d'ous. A part, en una paella petita amb oli d'oliva, anem fregint els ous de guatlla amb un polsim de sal, de dos en dos, i un cop fregits, els anem posant damunt l'escalivada. Tot seguit, espolsem els ous amb el formatge ratllat, i ho gratinem en el forn a 180º, fins que el formatge és rosset.
A continuació, amb l'ajud de les pinces del forn, anem posant-ho a la safata de porcellana blanca gran, i ja ho podrem servir aixi mateix a taula.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1078 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: