Sopa d'all gratinada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Castella La Manxa i Castella i Lleó
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre escudelletes de porcellana blanca
Una cassola fonda
Una safata metal·lica plana
Una safata plana de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fem la sopa d'all a la castellana com explico a la meva recepta, i tot seguit, omplim les escudelletes fins a tres quartes parts.
Seguidament, fiquem una torradeta per escudelleta, l'espolsem amb formatge ratllat, fiquem les quatre escudelletes damunt la safata metal·lica, i les gratinem totes juntes, fins que el formatge és ben rosset.
Tot seguit, passem les escudelletes a la safata de porcellana blanca, i en la mateixa safata les traiem a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se