Sopa d'all gratinada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Castella La Manxa i Castella i Lleó
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sopes d'all a la castellana [Veure recepta]
  • Quatre llesquetes de baguet, torrades (tallades al biaix)
  • Formatge ratllat

4 racions

Utensilis

Quatre escudelletes de porcellana blanca
Una cassola fonda
Una safata metal·lica plana
Una safata plana de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fem la sopa d'all a la castellana com explico a la meva recepta, i tot seguit, omplim les escudelletes fins a tres quartes parts.
Seguidament, fiquem una torradeta per escudelleta, l'espolsem amb formatge ratllat, fiquem les quatre escudelletes damunt la safata metal·lica, i les gratinem totes juntes, fins que el formatge és ben rosset.
Tot seguit, passem les escudelletes a la safata de porcellana blanca, i en la mateixa safata les traiem a taula.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1164 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: