Platillo de colomins amb bolets
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre colomins tallats en dues meitats a lo llarg ( vuit meitats )
- Llard
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un pot de barreja de bolets de 500 grams
- Un got de ví ranci
- Una ceba picolada
- Dues fulles de llorer
- Sis alls aixafats amb pell
- Tres cullerots de tomàquet fregit
- Pa fregit
- Un all pelat
- Ametlles torrades
- Julivert picolat
- Una cullerada de xocolata en pols
- Brou de pollastre de pot
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb una mica de llard, sofregim els colomims salpebrats
juntament amb : la ceba picolada, els alls aixafats i el llorer.
Quan tot el conjunt és una mica rosset, afegim el tomàquet fregit i el vi ranci.
Deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts, i cobrim els colomins amb el brou de pollastre.
Abaixem el foc, i deixem que cogui lentament fins que els colomins són gairebé cuits.
A part, fem una picada amb : un all, julivert picolat, ametlles torrades, pa fregit, i una cullerada de xocolata en pols. Un cop feta la picada, l'afegim a la cassola juntament amb els bolets escorreguts. Corregim de sal, deixem que s'acabi de coure uns dotze minuts més, i ja ho tindrem llest per servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: