Platillo de colomins amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb una mica de llard, sofregim els colomims salpebrats
juntament amb : la ceba picolada, els alls aixafats i el llorer.
Quan tot el conjunt és una mica rosset, afegim el tomàquet fregit i el vi ranci.
Deixem que cogui tot plegat uns quinze minuts, i cobrim els colomins amb el brou de pollastre.
Abaixem el foc, i deixem que cogui lentament fins que els colomins són gairebé cuits.
A part, fem una picada amb : un all, julivert picolat, ametlles torrades, pa fregit, i una cullerada de xocolata en pols. Un cop feta la picada, l'afegim a la cassola juntament amb els bolets escorreguts. Corregim de sal, deixem que s'acabi de coure uns dotze minuts més, i ja ho tindrem llest per servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se