Cassola de pollastre i xampinyons

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla els pits de pollastre en tires, fregeix en una paella de tefló, sense greix, assaona amb sal, pebre i gingebre.
Talla el xampinyons a quarts, pica les escalunyes i salteja tot, en la mateixa paella, desglaça amb la llet, porta a ebullició i lliga amb la Maizena desfeta amb una mica d’aigua freda
Empolsa amb el julivert i condimenta al gust amb sal i pebre picant.
Col·loca els bolets, les tires de pollastre i el fideus cuits en una forma per el forn, barreja be i escampa el formatge pel damunt.
Enforna en el forn preescalfat a 200 graus i gratina durant uns 20 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se