Cassola de pollastre i xampinyons

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 g de filet de pit de pollastre
  • Una mica de sal
  • Una mica de pebre
  • Una mica de pols de gingebre
  • 500 g de xampinyons o bolets del dia
  • 8 Escalunyes
  • 4 dl de llet, baixa en greix
  • 1 cullerada de Maizena per lliga
  • 5 cullerades de julivert picat
  • 500 g de fideus cuits,
  • 4 cullerades de formatge ratllat

4 racions

Elaboració

Talla els pits de pollastre en tires, fregeix en una paella de tefló, sense greix, assaona amb sal, pebre i gingebre.
Talla el xampinyons a quarts, pica les escalunyes i salteja tot, en la mateixa paella, desglaça amb la llet, porta a ebullició i lliga amb la Maizena desfeta amb una mica d’aigua freda
Empolsa amb el julivert i condimenta al gust amb sal i pebre picant.
Col·loca els bolets, les tires de pollastre i el fideus cuits en una forma per el forn, barreja be i escampa el formatge pel damunt.
Enforna en el forn preescalfat a 200 graus i gratina durant uns 20 minuts.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1424 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Xavier Gómez diu:
Hola, d'on és aquesta recepta?


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!