Albergínies farcides amb bacallà, gratinades amb salsa Aurora

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre plats plans de porcellana blanca
Una safata plana metal·lica, amb un full de paper sulfuritzat
Una espàtula metal·lica plana, molt fina
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Paper de cuina

Elaboració

Primerament, fem la salsa Aurora com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, en una paella amb oli d'oliva fregim la ceba picolada, fins que comença a ser transparent.
Tot seguit, afegim el bacallà ben esmicolat,donem unes voltes amb l'espàtula de fusta, i ho reservem.
Seguidament, tallem les albergínies en tires a lo llarg de mig dit de gruix (vuit tires) les salem i les fregim amb oli d'oliva fins que estan mig cuites.
Tot seguit, fiquem quatre tires d'albergínia damunt la safata per anar al forn, amb un full de paper sulfuritzat a sota, les farcim amb la barreja de ceba i bacallà.
Seguidament, les tapem amb un altre tira d'albergínia, les cobrim amb salsa Aurora, les espolsem amb formatge ratllat, i les gratinem a 180º, fins que el formatge és torradet.
Amb l'ajud de l'espàtula metal·lica fina i amb molta cura, anem posant les albergínies cada una en un plat, i ja les podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se