Confit d'ànec amb mongetes del ganxet i melmelada de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Un plat pla
Unes pinces pel forn

Elaboració

Primerament, amb les mongetes del ganxet, fem un llit en el fons de la cassoleta.
Tot seguit, fiquem el confit el màxim net del greix del envàs, damunt les mongetes.
Ja per acabar, cobrim el confit amb la melmelada de ceba, feta com explico a la meva recepta.
Seguidament, fiquem la cassoleta en el forn a 180º, durant dotze minuts, i ja la tindrem llesta per treure-ho a taula amb un plat a sota, amb l'ajud d'unes pinces pel forn.

40min

Notes

Farem tantes cassoletes de confit, com gent segui a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se