Amanida de fesolets amb arengada i ganxims amb vinagreta de verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata plana de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, fiquem els fesolets en el bol de vidre, juntament amb les dues arengades netes i esqueixades ben menudes. Tot seguit, esmicolem els ganyims i els afegim en el bol de vidre.
Tot seguit, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta, i la afegim en el bol. Seguidament, ho barregem tot ben barrejat, i ho fiquem a la safata de porcellana, tot ben repartit, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se