Rap a la planxa sobre llit d'escalibada amb ganyims

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una planxa
Una espàtula metal·lica plana
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, fem l'escalibada amb ganyims com explico a la meva recepta, i la reservem. Seguidament, salpebrem les supremes de rap i les fiquem a la planxa ben calenta, amb un rajolí d'oli d'oliva.
Coem el rap tres minuts per cada cara, i el reservem calent, damunt la planxa apagada.
En el moment de muntar el plat, fem un llit amb l'escalivada en el centre, afegim quatre supremes de rap al damunt ben repartides, afegim un raig d'oli d'oliva, i un polsim de julivert picolat, i ja podrem treure els plats a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se