Faves estofades amb pops i carxofes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Dos cassons grans
Una cassola de terrissa
Una paella gran
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i una branca de julivert, coem les faves, i quan estan cuites les reservem.
A part en l'altre cassó amb: aigua, sal i un brot de julivert, coem les carxofes, i quan són cuites, les reservem juntament amb una mica del seu brou.
Tot seguit, en una paella amb tres cullerots de picada d'all i julivert, saltem els pops fins que siguin tendres, i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregim : la ceba picada, els alls aixafats i un fulla de llorer. Tot seguit, afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi ranci i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim una mica del brou de coure les carxofes, corregim de sal i deixem que arrenqui a bullir uns cinc minuts.
A continuació, afegim: les carxofes, les faves i els pops, i deixem coure tot el conjunt uns quinze minuts, i ja ho podem servir-ho a taula amb la mateixa cassola.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se