Calamarsets a la marinera amb patates

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa fonda amb tapa

Elaboració

Primerament netegem els calamarsets i els fiquem a la cassola juntament amb les potes i les ales.
Tot seguit, afegim els tomàquets tallats en quatre trossos, els alls aixafats,el llorer i la ceba tallana a juliana. Tot seguit, afegim: el got de conyac, el got de vi blanc i un bon raig d'oli d'oliva, ho remenem tot ben remenat, tapem la cassola i ho fiquem a foc mitjà fins que els calamarsets són mig cuits.
Seguidament, afegim les patates pelades i cascades a trossos regulars, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt estigui ben cuit, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se