Bandes de pasta de full amb escalivada i sardines al forn amb oli d'oliva del primer raig

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb un paper sulfuritzat
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Una espàtula plana metal·lica
Un setrill
Una safata rectangular de cartró amb blonda

Elaboració

Primerament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, netegem les sardines, els hi traiem el cap, les netegem i les filetegem en forma de ventall traient-lis l'espina central, i les reservem.
Tot seguit, espolsem amb farina el marbre de la cuina i amb l'ajud del corró estirem la pasta de full.
Seguidament, la punxem amb l'ajud de l'altre corró, i amb l'ajud d'un ganivet, tallem sis bandes de dotze centimetres de llarg per vuit d'ample, i les fiquem en el forn a 180º, fins que són daurades.
Quan les traiem, les fiquem damunt la placa de forn, amb un paper sulfuritzat, i les omplim amb l'escalivada ben picolada. Tot seguit, fiquem una sardina amb la pell cap a sota, les salpebrem, i les enfornem a 180º, uns cinc minuts i ja les podrem treure.
Seguidament, amb l'ajud d'un setrill amb oli d'oliva del primer raig, les reguem per sobre i les fiquem a la safata de cartró ben posades, i ja les podrem treure a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se