Bandes de pasta de full amb calçots i anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata gran de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Una paella gran
Una placa pel forn
Paper sulfuritzat

Elaboració

Primerament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els calçots tallats en juliana de mida mitjana, i un cop cuits, els reservem.
Seguidament, espolsem emb farina el marbre de la cuina, estirem la pasta de full i tot seguit la punxem amb l'altre corró. Seguidament, tallem vuit bandes de dotze centimetres de llarg per vuit d'ample, i les enfornem amb un paper sulfuritzat a 180º, fins que estiguin daurades.
A continuació, repartim la juliana de calçots pel damunt de les bandes, afegim les anxoves tallades en dues meitats, ho espolsem pel damunt amb formatge ratllat, i ho gratinem fins que el formatge estigui daurat. Tot seguit, fiquem les bandes a la safata ben repartides i ja les podrem treure a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se