Confit d'ànec amb parmentier

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Dos plats grans de porcellana blanca
Una safata plana metal·lica
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Un bol de vidre mitjà
Un cassó gran
Una espàtula de fusta
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem el parmentier com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, fiquem els dos confits en una safata i els fiquem en el forn a 180º, fins que estan una mica cruixents i ja els podem ficar en el plat.
Tot seguit, amb l'ajud de la mànega pastissera amb el broc rissat, fiquem tres tires de parmentier amb una mica de gràcia i ja podrem servir els plats a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se