Estofat de gall d'indi amb carxofes i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una paella gran
un cassó gran
Una escorredora
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i julivert, fiquem a coure les carxofes i quan són al "dente", les escorrem i reservem.
A part, en una paella sofregim els bolets amb la picada i quan han deixat anar tota la seva aigua, els reservem.
A continuació, netegem els talls de gall d'indi, el tallem en tacs regulars, i els sofregim en una cassola de terrissa salpebrats amb una mica de llard, la ceba picolada, els alls aixafats i el llorer. Quan ja han agafat una mica de color daurat, afegim el sofregit de tomàquet, el got de vi ranci i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim el brou de pollastre i baixem el foc tot deixant que cogui tot plegat fins que el gall d'indi sigui mig cuit.
Seguidament, afegim les carxofes i els bolets, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que el gall d'indi estigui ben cuit.
A continuació, ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat defusta a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se