Sopa de rap i gambetes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una sopera de porcellana blanca
Sis escudelletes de porcellana blanca
Una batedora elèctrica
Una safata plana pel forn
Una paella mitjana

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda fiquem: el fumet de peix, cent grams de gambes pelades, un tall de rap esmicolat sense espina, i el pa sec.
Deixem que arrenqui el bull uns vint minuts, i tot seguit passem la batedora elèctrica i deixem que segueixi bullint.
A part, esmicolem el rap, i les gambes tallades en dues meitats, i les sofregim dos minuts en una paella amb oli d'oliva, i les flamegem amb un raig de conyac.
Seguidament, ho afegim a la cassola amb la sopa i deixem que segueixi coent-se.
A part, agafem sis llesques de pa de baguet, i les fiquem a torrar a 180º, en el forn fins que estan daurades i les reservem.
A part, fem una picada amb: un grapat d'ametlles torrades, pa fregit, un all pelat, julivert picolat, i un rajolí d'nis sec, passem la batedora elèctrica i ho afegim a la cassola amb la sopa. Tot seguit, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure uns dotze minuts més i ja ho podrem servir.
Primerament, omplim sis escudelletes fins a tres quartes parts ambla sopa,tot seguit freguem un all pelat pel amunt de les torradetes i les fiquem de una en una a les escudelletes damunt la sopa. Seguidament, la sopa que sobra la fiquem a la sopera i ja ho podrem servir tot plegat a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se