Ous ferrats amb xixorrites

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una paella gran
Un plat gran de porcellana blanca
Una espàtula metal·lica plana

Elaboració

Primerament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim els ous ferrats, i un cop cuits al nostre gust, els fiquem en el centre del plat.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les xixorrites i un cop estiguin fregides, les fiquem pel damunt dels ous ferrats, i ja ho podrem servir a taula.

30min

Notes

Farem tants plats com començals seguin a taula


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se