Potatge de mongetes rogenques amb xixorrites, patates i fideus

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda metal·lica
Una sopera de porcellana blanca
Quatre escudelletes de porcellana blanca
Una paella mitjana

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva,sofregim: els porros picolats, dues fulles de llorer i un cullerot de sofregit de tomáquet.
Seguidament, afegim les xixorrites i les sofregim cinc minuts.
A continuació, afegim el brou de pollastre i amb el foc baix, deixem que arrenqui el bull.
Tot seguit, afegim les mongetes i les patates pelades, tallades a quadrets, juntament amb els fideus del nº2.
Seguidament, corregim de sal i en una paella amb un bon raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan són daurats, afegim una cullerada de pebre vermell dolç i sense que es cremi ho afegim a la cassola amb el potatge.
Tot seguit, ja ho podem ficar a la sopera, i servir-ho a taula juntament amb quatre escudelletes.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se