Conill estofat amb patates i fredolics

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una paella gran
Una safata plana gran amb paper de cuina
Batedora elèctrica

Elaboració

Primerament pelem, tallem a quadres i fregim les patates en una paella gran amb força oli d'oliva fins que estiguin daurades i les reservem en una safata amb un paper de cuina.
A part, en una paella amb dos cullerots de picada, sofregim els fredolics salpebrats, i els saltem fins que hagin deixat anar la seva aigua i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els talls de conill juntament amb: les cebes, el llorer i la farigola.
Quan tot plegat ja és daurat, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi negre i deixem que redueixi. Tot seguit, afegim el brou de pollastre que cobreixi el conill, i deixem que cogui a foc baix, fins que el conill sigui tendre.
A continuació, afegim els fredolics i les patates, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se