Tripa de vedella estofada amb cargols i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una cassola fonda
Uns estalvis
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, coem els cargols de la manera tradicional, i un cop cuits, els escorrem i els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa gran, fiquem un got de conyac i l'encenem.
Tot seguit, afegim cinc cullerots de romesco i sis cullerots de brou de pollastre, i anemremenant amb el batedor de varetes.
A continuació, afegim la tripa amb un polsim de sal, tallada a trossos regulars, fiquem el foc baix, i deixem que vagi coent-se fins que ja està cuita al nostre gust.
Seguidament, afegim els cargols i deixem que s'acabi de coure tot plegat durant vint minuts més, ho espolsem amb julivert, ho corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se