Tires de gall d'indi amb xili picant

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cullerades de pinya trossejada
  • 1 mica d'anís (llavors)
  • 1 Xili picant
  • 1 cullerada de curri en pols
  • 2 dl i ½ de brou de pollastre
  • 1 mica de cardamom
  • 2 grans d'all
  • 1 cullerada d'oli
  • 1 pebrot vermell
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 1 cartó de crema
  • 1 cullerada de puré de tomàquet
  • 4 escalopes de gall d'indi
  • 1 mica de canyella
  • 1 ceba

4 racions

Elaboració

Renta les escalopes, asseca i talla a tires fines.
A continuació, sofregeix en una cassola amb l'oli ben calent, fins que prenguin un bonic color daurat, retira i reserva.
Talla el pebrot a tires i pica el xili ben fi.
Pica l'all i la ceba a daus, i junt amb el pebrot i el xili, fregeix a la paella amb l'oli de fregir les tires de carn.
Incorpora les espècies, la pasta de tomàquet i sofregeix breument.
Agrega el brou de pollastre, afegeix la carn, salpebre al gust, afegeix la crema batuda i cuina a foc lent.
Afegeix les peces de pinya just abans de servir, torna a assaonar i si ho desitges, tot remena'n, pots afegir una mica de suc de pinya.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1910 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

4 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Amic Joan, quan dius xili vols dir bitxo (picant)?
Moisés de Tomás Rivas diu:
La pinya és fresca, o vols dir pinya en almívar i el suc del final és l'almívar?
Joan Corminas diu:
Amic Moisès, efectivament és un bitxo, i la pinya, pots fer servir suc, tant de fresca com de conserva amb almívar.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: