Pasta amb bròquil i llagostins

Ingredients

  • 300 grams de pasta de blat integral o la que més t'agradi
  • 8 llagostins
  • 300 grams de bròquil congelat
  • 1 ceba
  • 50 ml de brou vegetal
  • 50 ml de nata batuda
  • 50 grams de parmesà
  • 1 llimona.
  • Flocs de Xili al gust
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal i pebre.

2 racions

Elaboració

Cou la pasta amb aigua salada.
Un cop estiguin al dente, escorre l'aigua.
Cuina les floretes de bròquil en aigua salada bullint, durant dos minuts i, a continuació, afegeix immediatament a l'aigua gelada, asseca, d'aquesta manera, el bròquil quedarà verd.
Pela la ceba i talla finament.
Talla la llimona en meitats i prem el suc
Neteja les gambes, elimina la closca (deixa les aletes de la cua) i, retira l'intestí.
Amaneix amb sal i pebre.
Sofregeix les cebes en una paella amb una mica d'oli d'oliva. Agrega la pasta i el bròquil i desglaça amb el brou de verdures, després afegeix la nata i cuina a foc lent.
Amaneix amb flocs de sal, pebre i Xili.
Mentrestant, salta les gambes en una paella amb oli per ambdues parts durant uns 3-4 minuts.
Presenta els fideus, les verdures i les gambes en un plat o en un bol, ratlla el parmesà i reparteix pel damunt, mulla amb una mica de suc de llimona.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1311 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: