Lasanya de xampinyons amb salsa de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 3 cebes
  • 800 g de xampinyons frescos
  • 100 ml de cava o vi blanc sec
  • 1 culleradeta de mostassa
  • 1 culleradeta d'herbes de Provença
  • 6 dents d’all
  • Sal i pebre
  • 60 g de parmesà
  • Oli d'oliva
  • 2 culleradetes de mantega
  • 1 cullerada de farina
  • 300 ml de llet
  • 250 g de formatge crema de cabra suau
  • La ratlladura de ½ llimona
  • 10 a 12, làmines de lasanya

4 racions

Elaboració

Talla les cebes a mitges llunes i fregeixen en força oli d'oliva, afegeix el xampinyons netejats i cou fins que tinguin un bonic color daurat.
Afegeix el cava o vi blanc sec i deixa coure fins a reduir el líquid.
Afegeix l’all picat o premsat, la mostassa i les herbes de Provença, assaonar amb sal i pebre.
Finalment, agrega el formatge parmesà ratllat, i aparta del foc.
Escalfa la mantega, afegeix la farina i bat amb un batedor. Afegeix a poc a poc la llet, cuina a foc lent i mescle bé.
Talla en trossos petits el formatge de cabra, barreja amb la ratlladura de llimona i afegeix a la salsa. Porta a ebullició, i mentre l'agites, afegeix amb cura la sal i reserva.
Col•loca alternativament plaques de lasanya, barreja de xampinyons, i capes de salsa en una safata de forn, la ultima capa ha de ser de salsa
Situa la safata al forn prees calfat a 180 graus i cou durant aproximadament 25 minuts o fins que tingui un color ben daurat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1343 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: