Ous remenats amb calçots i baldanes d'arròs i de ceba
Categoria:
Tipus de plat: Remenat
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una baldana de ceba
- Una baldana d'arròs
- Sis calçots
- Julivert picolat
- Oli d'oliva
- Sal
- Cinc ous batuts
Utensilis
Una paella gran
Dos plats de porcellana
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, netegem els calçots, els hi traiem la primera capa de pell, els tallem en rodantxes de dos dits d'ample, i els fregim a foc baix en una paella amb oli d'oliva.
Quan els calçots ja són mig cuits, afegim: la baldana d'arròs i la de ceba, tallades a rodantxes d'un dit de gruix, i les fregim uns tres minuts juntament amb els calçots.
Seguidament, batem els ous, els afegim a la paella i anem remenant amb l'espàtula de fusta fins que són cuallats al nostre gust, i ja els podem repartir en els dos plats, els espolsem amb el julivert picolat, i ja els podem servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: