Ous remenats amb calçots i baldanes d'arròs i de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una baldana de ceba
  • Una baldana d'arròs
  • Sis calçots
  • Julivert picolat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Cinc ous batuts

2 racions

Utensilis

Una paella gran
Dos plats de porcellana
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, netegem els calçots, els hi traiem la primera capa de pell, els tallem en rodantxes de dos dits d'ample, i els fregim a foc baix en una paella amb oli d'oliva.
Quan els calçots ja són mig cuits, afegim: la baldana d'arròs i la de ceba, tallades a rodantxes d'un dit de gruix, i les fregim uns tres minuts juntament amb els calçots.
Seguidament, batem els ous, els afegim a la paella i anem remenant amb l'espàtula de fusta fins que són cuallats al nostre gust, i ja els podem repartir en els dos plats, els espolsem amb el julivert picolat, i ja els podem servir a taula.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2753 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: