Ous remenats amb calçots i baldanes d'arròs i de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una baldana de ceba
  • Una baldana d'arròs
  • Sis calçots
  • Julivert picolat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Cinc ous batuts

2 racions

Utensilis

Una paella gran
Dos plats de porcellana
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, netegem els calçots, els hi traiem la primera capa de pell, els tallem en rodantxes de dos dits d'ample, i els fregim a foc baix en una paella amb oli d'oliva.
Quan els calçots ja són mig cuits, afegim: la baldana d'arròs i la de ceba, tallades a rodantxes d'un dit de gruix, i les fregim uns tres minuts juntament amb els calçots.
Seguidament, batem els ous, els afegim a la paella i anem remenant amb l'espàtula de fusta fins que són cuallats al nostre gust, i ja els podem repartir en els dos plats, els espolsem amb el julivert picolat, i ja els podem servir a taula.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2646 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: