Ous remenats amb calçots i baldanes d'arròs i de ceba
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una baldana de ceba
- Una baldana d'arròs
- Sis calçots
- Julivert picolat
- Oli d'oliva
- Sal
- Cinc ous batuts
2 racions
Utensilis
Una paella gran
Dos plats de porcellana
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, netegem els calçots, els hi traiem la primera capa de pell, els tallem en rodantxes de dos dits d'ample, i els fregim a foc baix en una paella amb oli d'oliva.
Quan els calçots ja són mig cuits, afegim: la baldana d'arròs i la de ceba, tallades a rodantxes d'un dit de gruix, i les fregim uns tres minuts juntament amb els calçots.
Seguidament, batem els ous, els afegim a la paella i anem remenant amb l'espàtula de fusta fins que són cuallats al nostre gust, i ja els podem repartir en els dos plats, els espolsem amb el julivert picolat, i ja els podem servir a taula.
45min
Etiquetes: Cuina d'hivern La cuina dels ous remenats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2402 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.