Besuc al forn a l'aroma de taronja

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata refractària rectangular gran
Uns estalvis
Dues espàtules metàl·liques planes
Un estri escatador
Unes tisores
Una safata fonda pel forn
Una paella mitjana

Elaboració

Primerament, en una paella amb una mica de mantega, saltem les rodanxes de taronja tallades més aviat fines, amb una mica de mantega i sucre.
Quan veiem que ja estan toves les reservem.
A part, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i quan ja estan cuites, les repartim per tot el fons de la safata refractària, i tot seguit hi afegim les rodanxes de taronja fent una línia recta en el centre de les patates.
A continuació, netegem el besuc, l'escatem, amb l'ajuda de les tisores tallem totes les espines exteriors, tallem el cap del besuc i tot seguit el salpebrem per dintre, i hi afegim un pessic d'herbes provençals.
Seguidament, fiquem el besuc al damunt de les patates i la taronja, el reguem amb oli d'oliva i un raig de conyac, i l'enfornem a 180º, fins que el besuc ja és cuit, i ja el podrem servir a taula en la mateixa safata amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se