Navalles en escabetx

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera metàl·lica gran amb tapa
Una safata gran de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: el llorer, els alls aixafats, la pastanaga tallada a rodelles fines, un grapat de pebre negre en gra, un brot de farigola, i un brot de romaní.
Quan tot plegat està ben fregit, afegim un got de vinagre de poma i un got de vi blanc,i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim dues cullerades grans de pebre vermell dolç, i deixem que arrenqui a bullir uns deu minuts.
A part, netegem les navalles una a una a raig d'aixeta en posició vertical per treure la possible sorra que puguin tenir, i les posem a la cassola i ho tapem fins que les navalles estiguin obertes, corregim de sal,i posem les navalles ben col·locades en la safata de porcellana, les cobrim amb una mica de l'escabetx, i ja les podrem treure a taula per tal de fer un bon aperitiu.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se