Arròs a la cassola amb sípia i verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola marinera metàl·lica
Uns estalvis
Un cassó gran
Un colador
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, fem la picada d'all, oli i julivert amb la batedora elèctrica, i un cop feta la fiquem en el biberó de plàstic i la reservem.
Seguidament, en un cassó amb aigua i un polsim de sal, bullim la sípia un cop netejada, fins que estigui cuita, i la reservem.
A part, en un cassó gran amb aigua i sal, escaldem: les mongetes tallades a trossos menuts juntament amb les favetes, les carxofes i els espàrrecs tallats a trossos petits, fins que tot plegat estigui cuit al "dente", ho escorrem i reservem.
Quan la sípia ja és freda, la tallem en trossos més aviat petits i la reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fiquem tres cullerots de marca per paelles, les verdures cuites, l'arròs, un bon raig de picada d'all i julivert, la sípia trossejada, i un polsim de colorant per l'arròs.
Ho remenem tot plegat amb una espàtula de fusta, i tot seguit afegim quatre cullerots de brou de coure la sípia i les verdures, i deixem que cogui a foc baix, tot remenant de tant en tant, afegint-hi brou a mida que en necessiti, fins que estigui cuit al nostre gust.
Tot seguit, corregim de sal, ho retirem del foc, i deixem que reposi cinc minuts abans de servir-ho a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se