Salsitxes Frankfurt amb samarreta

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb un full de paper sulfurat
Un bol mitja
Un batedor de varetes
Un pinzell

Elaboració

Primerament en un bol batem un ou amb el batedor de varetes, i el reservem.
Seguidament, posem la pasta de full damunt del marbre de la cuina, la tallem en sis rectangles, i al damunt de cada rectangle hi posem una salsitxa, les emboliquem, les segellem, les pintem amb l'ou batut, i amb un ganivet fem uns talls sense tallar-les del tot, i les posem a la placa del forn damunt el paper sulfurat, i les enfornem a 180º, fins que veiem que la pasta de full esta ben cuita i daurada, i ja podrem posar les salsitxes en un plat, i les servirem a taula.

1h

Notes

Aquesta recepta és un aperitiu molt adient per celebracions, farem tantes salsitxes, com comensals hi hagin a taula ( a dues salsitxes per cap ).


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se