Salsitxes Frankfurt amb samarreta

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Sis salsitxes Frankfurt
  • Una placa de pasta de full
  • Un ou batut
  • Sal

3 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb un full de paper sulfurat
Un bol mitja
Un batedor de varetes
Un pinzell

Elaboració

Primerament en un bol batem un ou amb el batedor de varetes, i el reservem.
Seguidament, posem la pasta de full damunt del marbre de la cuina, la tallem en sis rectangles, i al damunt de cada rectangle hi posem una salsitxa, les emboliquem, les segellem, les pintem amb l'ou batut, i amb un ganivet fem uns talls sense tallar-les del tot, i les posem a la placa del forn damunt el paper sulfurat, i les enfornem a 180º, fins que veiem que la pasta de full esta ben cuita i daurada, i ja podrem posar les salsitxes en un plat, i les servirem a taula.

1h

Notes

Aquesta recepta és un aperitiu molt adient per celebracions, farem tantes salsitxes, com comensals hi hagin a taula ( a dues salsitxes per cap ).


Recepta de cuina de Salsitxes Frankfurt amb samarreta

Salsitxes_pas a pas

Recepta de cuina de Salsitxes Frankfurt amb samarreta

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2676 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: