Amanida de Cigrons amb Frankfurt

Ingredients

  • Un pot de cigrons cuits de 400.
  • Quatre salsitxes de Frankfurt.
  • Un o dos ous durs per a cada un o tres o quatre per persona de guatlla.
  • Tomàquets cherry o d'amanida
  • Ceba tendra
  • Pebrot vermell o vert
  • Cogombrets en vinagre
  • Olives negres
  • Oli, vinagre, sal i orenga.

2 racions

Elaboració

Posa aigua en un cassó amb els ous i un raig de vinagre i quan bulli espera deu minuts i tanca.
Refreda'ls i pela'ls.
Posa les salsitxes en una paella amb poc oli a foc lent i dóna-li unes voltes, (també els pots fer un bull amb aigua).
Reserva.
Posa els cigrons en un colador sota l'aixeta fins que desaparegui l'escuma, (posa'ls amb aigua a bullir 5 minuts i veuràs que queden mes tobets) es opcional.
Després distribueix-als en dos plats que s'ha refredin.
Talla i posa les salsitxes a trossets.
Renta, talla i posa els tomàquets.
Talla la ceba tendra fina i posa-la en els plats.
Talla uns trossos de pebrot a tires
Fes els cogombrets per la meitat
Posa els ous per la meitat.
Posa les olives.
En un got barreja 2 parts d'oli i una de vinagre, sal i orenga.
Amaneix els plats.
Queda hiper bo.

30min

Notes

Per després unes croquetes de pollastre fàcil, que trobaràs a la meva web.
Per exemple


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

721 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!