Paella d'arròs marinera amb seitons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paellera per cinc racions
Uns estalvis de vímet
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic
Una safata metàl·lica plana
Una cullera de fusta

Elaboració

Primerament, netegem els seitons, els hi retirem l'espina central deixant-los en forma de ventall i els reservem en una safata plana.
Seguidament, fem la marca per paelles tal com explico a la meva recepta, i un cop feta, en posem quatre cullerots a la paellera on farem l'arròs.
A part, amb la batedora elèctrica,fem una picada amb: all, oli d'oliva i julivert picat, i un cop feta, la guardem en el biberó de plàstic.
Tot seguit, posem l'arròs a la paella, hi afegim un bon raig de picada, i a foc mitjà ho remenem amb la cullera de fusta, i seguidament,hi afegim el fumet que arribi fins l'altura de les nanses de la paella, i deixem que arrenqui el bull durant deu minuts, ho corregim de sal apaguem el foc, i tot seguit repartim els ventalls de seitó per d'amunt de l'arròs, hi afegim un pessic de sal per sobre de cada seitó juntament amb un fil de picada, i ja per acabar, ho enfornem a 180º, deu minuts més, fins que la paella ja esta cuita, i la posem damunt dels estalvis de vímet sobre de dues de fulla d'enciam,la tapem amb un drap de cotó, i desprès de reposar cinc minuts, ja la podrem servir a taula.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se