Salsitxes de porc amb samfaina i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una cassola mitjana
Una cullera de fusta
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, fem la samfaina com explico a la meva recepta, i mentre es va coent, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les salsitxes uns tres minuts, i les reservem en una safata amb un paper de cuina.
Quan la samfaina ja és gairebé cuita, afegim les salsitxes i les mongetes cuites, hi afegim mig cullerot de brou de pollastre, i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts, corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola, o en plats individuals.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se