
Salsitxes de porc amb samfaina i mongetes del ganxet
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Samfaina
- 20 salsitxes de porc, de mida prima
- 200 grams de mongetes del ganxet cuites
- Oli d'oliva
- Brou de pollastre
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una cassola mitjana
Una cullera de fusta
Una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, fem la samfaina com explico a la meva recepta, i mentre es va coent, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les salsitxes uns tres minuts, i les reservem en una safata amb un paper de cuina.
Quan la samfaina ja és gairebé cuita, afegim les salsitxes i les mongetes cuites, hi afegim mig cullerot de brou de pollastre, i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts, corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola, o en plats individuals.
1h 30min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1166 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...