Salsitxes de porc amb samfaina i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Samfaina [Veure recepta]
  • 20 salsitxes de porc, de mida prima
  • 200 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Oli d'oliva
  • Brou de pollastre [Veure recepta]

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una cassola mitjana
Una cullera de fusta
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, fem la samfaina com explico a la meva recepta, i mentre es va coent, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les salsitxes uns tres minuts, i les reservem en una safata amb un paper de cuina.
Quan la samfaina ja és gairebé cuita, afegim les salsitxes i les mongetes cuites, hi afegim mig cullerot de brou de pollastre, i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts, corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola, o en plats individuals.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3061 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: