Rogers amb salsa de taronja, amb cruixent de verdures
Categoria:
Tipus de plat: Fritada
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Salsa de taronja '
- Cruixent de verdures
- Sis rogers de mida mitjana
- Sal
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Pebrte blanc
- Farina
- Una copa de Cointreau
Utensilis
Dues safates planes amb un paper de cuina
Un cassó de mida mitjana
Un batedor de varetes
Una aranya de filferro
Una paella gran
Quatre plats plans de porcellana blanca
Elaboració
Quan comprem els rogers a la peixateria, demanem que ens els filetegin, i tot seguit els posem a la nevera.
Seguidament, fem la salsa de taronja tal com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregits, ho reservem en una safata plana amb un paper de cuina, espolsats amb un xic de sal.
A continuació, salem els filets de roger, els pasem per farina, i els fregim un minut per cada banda, i un cop fregits els posem de tres en tres a la part de dalt de cada plat, tot seguit els napem amb la salsa de taronja, i a la part de sota del plat fem un niu amb el cruixewnt de verdures, i ja trenim els plats a punt per servir a taula.
Notes
Aquesta recepta, en comptes de cruixent de verdures, també la podem acompanyar amb patates palla comprades a la xurreria.
Comparteix aquesta recepta: