Rogers amb salsa de taronja, amb cruixent de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Dues safates planes amb un paper de cuina
Un cassó de mida mitjana
Un batedor de varetes
Una aranya de filferro
Una paella gran
Quatre plats plans de porcellana blanca

Elaboració

Quan comprem els rogers a la peixateria, demanem que ens els filetegin, i tot seguit els posem a la nevera.
Seguidament, fem la salsa de taronja tal com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregits, ho reservem en una safata plana amb un paper de cuina, espolsats amb un xic de sal.
A continuació, salem els filets de roger, els pasem per farina, i els fregim un minut per cada banda, i un cop fregits els posem de tres en tres a la part de dalt de cada plat, tot seguit els napem amb la salsa de taronja, i a la part de sota del plat fem un niu amb el cruixewnt de verdures, i ja trenim els plats a punt per servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, en comptes de cruixent de verdures, també la podem acompanyar amb patates palla comprades a la xurreria.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se